Gratis Tips & Trics? 

Klik HIER

IK BEN ELLEN

Expert in het ‘resetten’ van je leven.  Door mijn manier van denken en doen leer je hoe ook jij meer kansen, rust en successen uit je leven haalt.

Ik ontdek mijn kracht om te veranderen op mijn 38ste.  Mijn onderneming gaat in faling.  Ik sta radeloos op een keerpunt in mijn leven.  Weg dromen, hoe moet dat verder?

Ik kijk in de spiegel, verander van mindset en  geef mezelf een ‘schop onder de kont’.  Ik sluit me af voor negativisme en creëer zo alle ruimte voor nieuwe kansen en positieve inzichten.

Door mijn credo ‘actie geeft positieve reactie’ haal ik het beste uit mezelf.  Met hart en gevoel, want zij gidsen mij naar wat ik écht wil.  Van stiekeme dromen naar concrete doelen.

Ik haal nu het beste uit mezelf… en bij anderen.  Positief en aanstekelijk zet ik je in beweging om nieuwe kansen te ontdekken. En geef je alle energie om ze te verzilveren.  Ik help je vanuit mijn eigen ervaring hoe je continu je dromen en doelen kunt stellen en realiseren.  Kansen ziet en benut.  Stap voor stap begeleid ik je in klare taal op weg.

Maak je niet druk, leef je dromen na.  Daag me uit om je de nieuwe inzichten en inspiratie te geven, die je ogen (eindelijk) openen voor nieuwe kansen en doelen in je carrière en leven.

Waar wacht je nog op?  Je toekomst wordt elke dag korter.

Meer info

WAT ANDEREN VERTELLEN?

Raar, als een heel klein meisje met een bang hartje stapte ik bij Ellen binnen om mijn carrière eens onder de loupe te nemen.

Ik voelde mij absoluut niet meer goed in mijn vel. Na 3 gesprekken voelde ik mij terug groeien. Ik weet beter hoe ik mijn leven verder wil uitbouwen. Ik voelde mij sterker en ja, mentaal groter en stabieler worden.

Ria, 56 jaar

Dit traject heeft me vooral geholpen om uit de dagelijkse onoverzichtelijke en uitzichtloze situatie te komen waarin ik zat.  Mijn kwaliteiten terug boven te halen en vooral, en dat vind ik persoonlijk een hele belangrijke, je eigen “valkuilen” te leren kennen waarbij je telkens weer in diezelfde valkuil trapt en nu daar toch bij stilstaat en je eigen grenzen leert kennen en daarbij vooral naar handelen zonder angst.

Ik kan alles nu beter op een rijtje zetten, en rustig worden nu alles op tafel ligt en alles rustig overschouwen welke toekomst ik in wil.   Ik heb mijn grote droom, door dit traject vanonder het stof gehaald.

Ik heb jou als coach leren kennen als een zeer rustige, aangename en warme persoonlijkheid die mensen kan stimuleren door zeer positieve en open benadering. Je hebt zeker kennis van zaken en kon de juiste, gerichte opdrachten doorgeven.  Je handelt met zeer veel respect naar cliënt toe. Je hebt ook een hele grote professionaliteit door zeer discreet met de informatie die ik je gaf om te gaan.

Miranda, 53 jaar
Voor mij was dit traject zeker positief.
Na enkele zware jaren te hebben gehad zag ik het allemaal niet zo goed meer! De gesprekken en inzichten zorgden ervoor dat ik mijn weg geleidelijk terug vond!
Ik voelde me onmiddellijk op m’n gemak,  Ellen wist de juiste vragen te stellen en de juiste denkprocessen te prikkelen.
Top gedaan!
An
Dit traject heeft dat nodige duwtje in de rug gegeven om het meer bespreekbaar te maken en te durven starten.  
Ik voelde mij snel op mijn gemak, door jou voorstelling en door jou subtiele niet opdringerige aanpak. 
Ik heb je ervaren als een aangenaam, warm en rustig persoon,  interessante taken, geen verplichtingen alles komt uiteindelijk uit jezelf.
Dorien, 32 jaar