WORKSHOP introductie

Volzet – Zet je op de wachtlijst, ik hou je op de hoogte van nieuwe data’s

GRATIS ONLINE WORKSHOP “Ontdek je kansen in onzekere tijden”

ONZEKERHEID over financiën, gezondheid, carrière & job, emoties of relaties.  Voor mij heel herkenbaar, 5 jaar geleden maakte ik een grote uitdaging mee, net zoals het Corona virus, maar dan in mijn eentje.   Graag deel ik mijn levenservaring met jullie en zal ik jullie helpen om je kansen opnieuw te ontdekken.

Waag je eerste kans!

Het enige wat jij moet hebben is internet en een laptop, tablet of telefoon

GRATIS

Wachtlijst

Wat zeggen anderen….

“De dynamiek en interactie zat er gedurende heel de workshop in dankzij Ellen . Ze luistert en speelt goed in op de vragen van de deelnemers. Bedankt voor de boeiende workshop Ellen !”

Veronique H.

“Een fijne interactie workshop met praktische tips”

Lotte S.

“Deze workshop laat je bewust nadenken over hoe je eigen gedachten. zowel positieve als negatieve, van invloed zijn op de keuzes die je wel of juist niet maakt. Heel toegankelijk en tegelijk verhelderend. Een aanrader!!”

Maria

“Ellen’s verhaal zet je aan het denken over hoe je zelf omgaat met onzekerheid. Ze geeft ook praktische aanwijzingen over hoe je hier een beter inzicht in krijgt. Maar bovenal heeft het me aangezet om aan de slag te gaan.”

Ann

IK BEN ELLEN

Je persoonlijke coach in leiderschap & loopbaanbegeleiding.

Ik heb meer dan 16 jaar ervaring als ondernemer in verschillende sectoren en weet als geen ander dat het pad van het ondernemerschap vol met mogelijkheden en valkuilen ligt. De kracht van persoonlijk leiderschap heeft mij geholpen om heel wat uitdagingen in het leven om te zetten tot een succesvol resultaat.

Hier is ook mijn passie ontstaan: mensen inspireren om ondanks allerlei onverwachte omstandigheden of veranderingen toch 200% voor doelen en dromen te blijven gaan. Dat recht mag iedereen zich blijven toe-eigenen. Ik heb naast de verschillende vormingen als coach, vooral ook mijn eigen ervaring in mijn rugzak zitten. Als loopbaancoach werd ik gecertificeerd door Better Minds at Work.

Motiverend ondersteun ik je in het vinden van je doelen, om je daarna in actie te zetten. Mijn leidmotief is: “Actie geeft positieve reactie”. Klanten houden van mijn empathie, rust, passie, energie en oplossingsgericht denken. Je mag mijn overtuiging lenen totdat je zelf overtuigd bent ….

Schrijf je in voor een workshop

Klik hieronder om te beginnen

Schrijf je nu in