Ik ontdekte de kracht om te veranderen op mijn 38ste.  Ik overwin mijn faalangst en ga in faling. Een keerpunt in mijn leven. Ik kan weer genieten, lachen, waarderen, ondernemen en loop over van energie. Voel dat ik ongeremd de ruimte heb om mijn talenten te laten open bloeien. Op elk moment van de dag. Mijn drie prachtige kinderen hebben terug de vrolijke en blije mama, die ze verdienen.

Elk mens wordt gevormd door zijn verleden. Ik ook. In een moeilijke thuissituatie van geld-, drank- en relatieproblemen. Het maakte mij op een té jonge leeftijd té zelfstandig in plaats van lekker kind te zijn. Knuffelmomenten met mijn vader of moeder waren er nauwelijks. Ik leer om problemen zelf op te lossen. Vanuit mijn buikgevoel, wat me nog nooit in de steek heeft gelaten. Ik overleef.

School ervaar ik als een regelrechte ramp. De prestatiedruk woog  op mijn schouders. Dat veroorzaakte schoolstress. Van de andere kant wilde ik me bewijzen. Niet in de schoolbanken, maar in de sport. Paardrijden gaf mij de kans om uit te blinken. Mijn talenten bloot te leggen en competitiestress de baas te zijn. Ik leerde om door te zetten.

Gedreven door mijn ambitie om mezelf te bewijzen richt ik een eigen zaak op. De drang naar succes als ondernemer gaf me de energie om steeds harder te gaan werken. Als mijn gezin uitbreidt verlies ik de grip op het gezond evenwicht tussen werk en privé. Ik werk té hard in de combinatie van zakenvrouw en zorgzame moeder. Uiteindelijk voel ik me energieloos, de resultaten van mijn bedrijf blijven achter en zelftwijfel slaat hard toe.

Wat moet ik doen? Ik luister naar mezelf en neem het besluit om faalangst te overwinnen door in faling te gaan. Het voelt als een moment van volledig mislukken. Het is het moeilijkste en tegelijkertijd belangrijkste keerpunt in mijn leven. De enige optie die ik heb voor een gelukkige toekomst is uithuilen, opstaan en het voortaan anders doen. Ik ontdek de kracht van verantwoordelijkheid te nemen, te veranderen en beslis om een herstart te maken. Ik voel me terug 100% positief, mijn onmisbare brandstof.

Opeens ben ik weer dankbaar voor de simpele dingen in het leven. Een lief woordje of blij gezicht van mijn kinderen, die mij voorheen niet raakten. Ik herontdek de kracht van kwetsbaarheid. Dat maakt me sterker dan ooit en overlopend van zelfvertrouwen besluit ik ‘personal coachend’ mijn rijke levenservaring, brede mensenkennis en innerlijke overtuigingskracht om te durven veranderen voortaan te delen. Power2believe is geboren!

Power2believe inspireert, motiveert en laat je op een aanstekelijke manier de kracht van veranderen ontdekken. Door je te laten ontbolsteren om vanuit je gevoel bewuster te kiezen,  waardoor nieuwe wegen open gaan.  Durf jij net als ik te veranderen?  

Geen angst, ik help je daarbij. Persoonlijk, betrokken, discreet en concreet. Na onze eerste ontmoeting keer je met handige tools, tips en trucs huiswaarts. Om voortaan écht te doen wat je graag doet.

Ik weet hoe dat voelt…

Ellen