De enige gedachten die jou tegenhoudt.

Het ‘Ik ben niet goed genoeg’ zinnetje…..

Zeg jij het vaak tegen jezelf?

Als je dat doet, stoppen! Het houdt je tegen.

Dat je dit jezelf wijsmaakt, is een gewoonte, meer niet.  Het is een leugen dat je jezelf aanpraat.  Als je deze leugen gebruikt voor een job sollicitatie of om iets anders belangrijk te bekomen, ben jij diegene die jezelf afwijst voordat iemand anders het doet.

Het goede nieuws is, het is een gewoonte die je kan afleren.  Dus de volgende keer dat dit weer de kop opsteekt en jij dit weer gaat gebruiken als excuus om er niet voor te gaan, herinner jij jezelf hieraan:

  • STOP, dit is weer die ‘ik ben niet goed genoeg-leugen’
  • Jij staat dit niet meer toe!
  • Dit is al jaren jouw gewoonte geweest.

Maar vanaf nu stopt dit!

Ik verdien het leven wat ik zelf wil hebben.

Jij kan dit veranderen, ik maak je er van bewust, ik ben je schop onder je kont, maar jij moet ermee aan het werk.  Het is jouw verantwoordelijkheid.

Want jij bent verantwoordelijk voor de stappen die je gaat nemen…

Go for it!

Ellen