Waarom ik mijn focus heb verlegd 

Als carrièrecoach heb ik vele gemotiveerde personen geholpen bij het vinden van hun ideale job. Maar ik ontdekte dat mijn passie nog meer uitgaat naar het begeleiden van ondernemers in hun groei en succes. En dus heb ik besloten om mijn focus van mijn eigen business te verleggen naar ondernemers coaching! Hieronder deel ik graag drie tips die mij hebben geholpen bij het verleggen van mijn focus:

1) Identificeer je passie

Je passie is wat je drijft en wat je energie geeft. Door te ontdekken waar je écht gepassioneerd over bent, kun je je focus verleggen naar datgene wat je hart sneller doet kloppen. Maak een lijst van de dingen die je graag doet en bekijk waar je energie van krijgt. Het kan ook helpen om terug te denken aan momenten waarop je echt genoot van wat je aan het doen was.

2) Wees niet bang om te experimenteren

Het verleggen van je focus kan beangstigend zijn, vooral als je gewend bent aan een bepaalde routine. Maar als je je passie hebt ontdekt, is het belangrijk om te experimenteren en nieuwe dingen uit te proberen. Dit kan betekenen dat je nieuwe vaardigheden moet leren of jezelf moet uitdagen om uit je comfortzone te stappen. Durf te falen en leer van je fouten.

3) Creëer een plan

Een plan helpt je om je doelen te bereiken en geeft je richting. Maak een overzicht van wat je wilt bereiken en stel concrete doelen op. Bedenk welke stappen je moet nemen om deze doelen te bereiken en maak een actieplan. Houd ook rekening met mogelijke obstakels en bedenk hoe je deze kunt overwinnen.

Het verleggen van je focus kan een uitdagende maar ook spannende stap zijn. Identificeer je passie, wees niet bang om te experimenteren en creëer een plan om je doelen te bereiken. Door deze tips te volgen, kun je je focus verleggen en je richten op datgene waar je écht gepassioneerd over bent.

Heb jij ook het gevoel dat je niet helemaal op de juiste weg zit,  ben je op zoek naar begeleiding bij het realiseren van jouw droomonderneming? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Als ervaren ondernemerscoach sta ik klaar om jou te helpen groeien en jouw doelen te bereiken.

Neem vandaag nog contact met me op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen bij het bouwen van een succesvolle onderneming!