Wat ik leer en beleef als coach

Al heel lang heb ik het idee om een blog te starten.  Ik heb er al zo lang zin in om mijn gedachten en belevenissen als mens en als coach te delen.  Maar het lukt me niet,  ik had geen inspiratie, ik kon de vertaalslag niet maken van mijn gedachten naar de juiste geschreven woorden.  Bovendien heb ik de eigenschap om de perfectie na te streven, het is net nooit goed genoeg.  Om die reden stopte ik mijn idee telkens weer in de kast.

Toch bleef het kriebelen.  Ik besloot, dankzij de stimulans van een goede vriend, het er op te wagen.  Maar op mijn manier, mijn stijl, mijn authentieke ik.  Geen grote woorden, theorieën of methoden.  Gewoon Ellen.  Ik wil graag delen wat ik leer, wat ik beleef.

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?  Evenveel uit mijn levenservaring als uit mijn belevenissen als coach.  Zowel de kracht van persoonlijk leiderschap dat me heeft geholpen gedurende mijn leven om heel wat moeilijke uitdagingen om te zetten tot een positief resultaat,  als de verhalen van mensen die ik heb kunnen helpen als coach.  Beide zijn een bron van inzichten die ik wil delen.  Om mensen te inspireren,  iets bij te brengen, te leren ontdekken….  op een authentieke manier.

Weer een nieuwe uitdaging!  Vandaag komt er regelmatig een schrijfsel, een verhaal dat jullie misschien kan inspireren.

Veel leesplezier!